tetoválós weboldalak

A legjobb tetoválás honlapok

Ha ihletet gyűjtesz az első vagy következő menő tetoválásodhoz, esetleg csak általánosan rajongasz a téma iránt, akkor manapság temérdek tetoválással foglalkozó honlapot találhatsz az interneten. Férfiaknak és nőknek egyaránt bőven elérhető tartalom a weben, és ezeket bizony érdemes megnézned, még akkor is, ha csak felületesen foglalkoztatnak a tetoválások. Ismerj meg öt olyan oldalt, amelynek a könyvjelzőid között a helye.

https://www.tattoojohnny.com – A TattooRoadTrip temérdek különféle, több mint százezer gyönyörű tetoválás közül böngészhetsz kedvedre. Bármilyen szimbólumot is szeretnél, itt jó eséllyel meg fogod találni, sőt, még tetováló művész alapján is keresgélhetsz. Ha csak a legütősebb tetoválások jöhetnek szóba, ez az oldal kötelező látnivaló.

http://www.tattoo.com – Szívesen böngésznél sok-sok szuper tetoválás között? A Tattoo.com egy hatalmas galériát kínál neked, így ötletgyűjtésre nagyszerű az oldal. Több tucat kategória alapján szűrhetsz, így könnyedén rálelhetsz az olyan típusú tetoválásokra, amik a legjobban érdekelnek.

http://www.tattoodo.com – A Tattodo szintén egy igényes, lenyűgözően szép dizájnokra szakosodott weboldal, ahol férfiak és nők egyaránt találnak számukra ideális műveket, mindenféle témában. A szokványostól eltérő módon még különféle kiegészítőket is árulnak, például tetoválás dizájnnal ellátott mobiltokokat.

http://www.inkedmag.com – Az Inkedmag egy folyamatosan frissülő online magazin a legnagyobb tetoválás-rajongóknak. Ha szívesen olvasnál vagy látnál minden nap valami érdekeset a témában, akkor mindenképpen neked való ez az oldal. Szuper fotókkal, posztokkal, sőt még videókkal is vár a honlap.

http://www.menstattooideas.net – Ahogy a neve is mutatja, a Men’s Tattoo Ideas egy kifejezetten férfi tetoválásokra szakosodott oldal, ahol a legkülönfélébb kategóriákban böngészhetsz művek között. Itt biztosan megtalálod a legmenőbb törzsi, koponyás, sárkányos és főnixes tetoválásokat, emellett ráadásul még videojáték kategóriában is egy ütős választék vár rád.