halloween honlapok

A legjobb Halloween honlapok

Most, hogy a Halloween újra itt van a küszöbön, ideális az idő arra, hogy megnézd a kedvenc horrorfilmjeidet, faragj egy menő töklámpást, esetleg ha még kisgyerek vagy, akkor elindulj édességeket kérni – végül de nem utolsó sorban pedig arra is tökéletes az alkalom, hogy végigböngéssz néhány szuper Halloween weboldalt, hogy ihletet gyűjts fantasztikus halloweeni dizájnokhoz! Kíváncsi vagy, hogy melyik az az öt honlap, amiről mindenképpen tudomást kell szerezned? Akkor vágjunk is bele!

http://www.zombiepumpkins.com – A zombis filmek térhódítását figyelembe véve talán nem is olyan meglepő, hogy létezik olyan weboldal, amely teljes mértékben a zombis töklámpások faragására specializálódott. A honlapon egyszerű, könnyen megtalálható instrukciókat találsz ilyen alkotások készítéséhez.

https://www.hersheys.com/celebrate/halloween – A Halloween nem múlhat el édességek nélkül, és ez az oldal abban segít, hogy megtaláld az alkalomhoz illő finomságokat. Az oldalon fantasztikus recepteket találsz, amelyek egytől-egyig tökéletesek Halloweenre.

http://cutediyprojects.com/category/halloween/ – Halloweeni kosztümökhöz, esetleg dekorációkhoz gyűjtesz ötleteket? Nem kell tovább keresgélned, ugyanis ezen az oldalon tucatjával találsz nagyszerű opciókat. Sőt, nem csak embereknek, de még állatoknak is találsz kosztümöket az honlapon összegyűjtve. Mindenképpen nézd meg!

http://www.fangoria.com – Horrorfilmeket keresel Halloweenre? Akkor semmiképpen ne felejts el felnézni a Fangoria oldalára, amely kifejezetten a rettegés kedvelőinek ajánl filmeket. Bemutatók, hírek és további érdekességek várnak a témában, így ha még nem tudod, hogy milyen ijesztő horrorfilmet nézz meg idén, akkor ez az oldal tökéletes lesz a számodra. Csak győzd idegekkel megnézni az egyes alkotásokat!

http://www.chillertv.com – Ugyancsak filmes témában nagyszerű a chillertv.com, ahol horror témában találsz videókat, különféle bemutatókat, és még a hírekkel is segít képben lenni. Ezzel és a Fangoriával évekre be tudod biztosítani magad ijesztő filmekkel!