batmanes honlapok

A Legjobb Batman Honlapok

Legyen szó a különféle Batman játékokról, képregényekről, filmekről vagy egyéb, a képregényhőshöz kapcsolódó dologról, a kínálat olyan hatalmas, hogy könnyű elveszni a részletekben. Szerencsére az interneten van több olyan Batman témájú oldal is, amely rengeteget segíthet eligazodni. Ha te is kedveled a Sötét Lovag univerzumát, akkor ezeket a honlapokat mindenképpen érdemes megnézned.

https://www.sideshowtoy.com: Ha szereted a különféle Batman szobrokat, akkor ez az oldal kötelező a számodra. Túlzás nélkül itt találod a leginkább minőségi, legbrutálisabb Denevérember szobrokat a neten, amelyeket rögtön meg is tudsz rendelni. Persze készülj fel a durva árcédulákra, de egy megszállott rajongónak legalább egy dolgot rendelnie kell innen az életben. Biztos lehetsz benne, hogy amikor kiveszed a dobozból a szobrot, nem fogod megbánni a döntésedet.

http://www.ign.com/articles/2014/05/07/top-10-coolest-batman-statues: Az IGN 2014-ben összegyűjtött tíz darab szuper Batman szobrot: egyszerűbbeket és ritkábbakat egyaránt találsz a cikkben, amit mindenképpen érdemes átfutnod, ha szeretnéd bővíteni a szoborgyűjteményedet. Miután ezzel megvagy, a kommentekre szintén vess egy pillantást, ugyanis ott szintén szuper darabokat osztanak meg egymással az olvasók.

http://www.wecollectgames.com/news/collectors-batman-statue.videogame.collectors.edition.limited : Ez a cikk hasonló az előzőhöz, ám itt még részletesebben ismerhetsz meg szuper Batman szobrokat. Sőt, nem csupán tízet, hanem rögtön harminc ütős darabot találsz, és mindegyikről olvashatsz egy átfogó leírást is. A bejegyzésben emellett mindegyikhez találsz egy linket, amelyen rögtön meg tudod rendelni az adott szobrot Amazonról, ha éppen van raktáron.

http://batman.wikia.com/wiki/Batman_Wiki : Bár ez valószínűleg nem lesz túl nagy meglepetés, de ha információk után kutatsz a témában, akkor a Batman Wiki az egyik legjobb forrás az egész interneten. A hősökről, gonoszokról, animációs filmekről, sorozatokról és játékokról egyaránt találsz átfogó leírásokat, így percek alatt képben lehetsz azzal, amit eddig nem tudtál.